Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

**Competition Maths exam Puzzle :**

3 मुर्गियां 3 दिन मे,

3 अंडे देती हैं

तो 300 मुर्गियां 300 दिन में,

कितने अंडे देगी?

Eng. Font : 3 Murgiyan 3 din me 3 ande deti hai, to 300 murgiyan 300 din me kitne ande degi ?

**English Translation :**

3 hens gives 3 eggs in 3 days,

So… 300 hens in 300 days will ?

**Answer :** 30,000 eggs

**Solution :**

** **

Go to : Page_3

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Yeh..30000 is right..really Asha you are a jenious

100

30000 is the write answer

3 MURGI 3 DAY 3 EGG

300 MURGI 300 DAY 300 EGG ITS RIGHT

30,000

3 hen 3 day’s 3 eggs

Only 1 hen 1 day 1 egg

And 2 hen 2 day 1 egg

And 3 hen 3 day 1 egg so

3 hen 3 day’s 3 eggs

300 hen 300 days 300 eggs

3 hens give 3 eggs in 3 days

300 hens give 300 eggs in 3 days

So 3 days *100= 300 days

And 300 eggs *100= 30000 eggs

3 MURGI 3 DINME 3 EGG DETI HAI EK DIN ME 3 NAHI

300 deke

3 सौ मुर्गीया 3सौ दिनो मे 3 सौ अन्डे देगी

iska sahi answer h 300 egg puri duniya me isko koi bhi galat nhi bata sakta sirf half mind ko chhod kar

Kaise, sir

ASHA you’re very talented girl

Aagr 3 murgiya 3 din me 3egg deti hai to iska MATLAB har Din 3murgi o mese 1murgi hi egg deti thi.us isabse 300 murgiya 300 Din me 300 eggs degi.

Can yu explain yur answer

Already explained. Please see above.

Looks like explaination is deleted, can u post it again ??

Bcoz its not clear that what a hen will do in leftover 297 days after laying and egg in 3 days.

3hens 3din me 3eggs deti hai to tino hens ek din me1/3 egg deti hai

to 300hens ek din me 100 eggs deti hain so 300 hens 300 din me300×100=30000 egg dengi

aapne 30000 ans to bol dia lekin ye kese hoga

Hello Everyone –

3 gives 3 eggs in 3 days = So in one day they give 1 egg only

so

300 give 100 eggs in one day

So

100 eggs x 300 days = 30000

Please answer me

solution already diya gya hai.

300 * 100 = 30000

300 Murgiya

300 din me 90000 Dethi hai

Eggs and hens solution:

This is wrong calculation:

Correct ans.is only 300 eggs

If 3 hens:3 days:3 eggs

So 1 hen:1day:1egg

=300 hens:300 day:300 eggs

Your answer is wrong…..improve your calculation

if 1 hen 1 eggs in 1 day hota to bhai 3 hens 3 days me 9 eggs nhi deti kya 30000 is right answer

U r so intelligent Asha

19lion=95

80fish=2

1monkey=3

shandar hai asha

U r intelligence

Awesome

But answer of 3 hens 3 egg question?

Is not 30000

It’s 300

R8 answer is 300

कृपया प्रश्न ध्यान से समझे…

3 hens gives 3 eggs in 3 days,So… 300 hens in 300 days will ?Answer :30,000 eggs.

Explain fully

u r genius asha ………….

Thank you…

It is nice asha……. awesome

Ur nice .i like ur passion.i have a lot for u .i reserch in maths make own formula.but not tricky real one .oh if i go on it kii be a book so.my best wishes good luck ur doing nice job .with u .

Thanks Prashant.